Some By Mi – Aha Bha Pha 30 Days Miracle Truecica Clear Pad (70 Pads)
19,50€ με φ.π.α
Tα SOMEBYMI AHA-BHA-PHA 30 days Miracle Truecica Clear Pads είναι μαλακά, υγιεινά βαμβακερά επιθέματα εμποτισμένα με ενεργά συστατικά για λιπαρό δέρμα, μαύρα στίγματα και ακμή. Τα ήπια οξέα απολέπισης απομακρύνουν τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και έτσι στερούν από τις φλεγμονές το έδαφος που τις αναπαράγει. Το tiger grass και το Houttuynia Cordata καταπραΰνουν και θεραπεύουν το δέρμα.
- Περιγραφή
- Επιπλέον πληροφορίες
- Αξιολογήσεις (0)
Περιγραφή
Περιγραφή
SOME BY MI
Απαλά επιθέματα βαμβακιού εμποτισμένα με εξαιρετικά συμπυκνωμένο απόσταγμα cica.
Καταπολεμούν τα αίτια της ακμής, μειώνουν την περιοχή της φλεγμονής, καταπραΰνουν την ερυθρότητα και είναι αποτελεσματικά σε μια πολύπλοκη καταπολέμηση της ακμής.
Το μείγμα από φυσικά προερχόμενα AHAs, BHAs και PHAs απολεπίζει απαλά, μειώνει το σμήγμα και ελαχιστοποιεί τους πόρους.
Χάρη στην απολέπιση της κεράτινης στιβάδας, οι διαδικασίες ενδοκυτταρικής αναγέννησης επιταχύνονται, η μικροκυκλοφορία του αίματος επιταχύνεται και η ανοσία αυξάνεται. Αυτό βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του δέρματος.
Το προϊόν τονώνει, αποκαθιστά τη βέλτιστη υδρολιπιδική ισορροπία και αυξάνει σημαντικά τις προστατευτικές λειτουργίες του δέρματος, μειώνοντας την ευαισθησία του σε ερεθιστικούς εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.
Αυτά τα επιθέματα ρυθμίζουν επίσης τους σμηγματογόνους αδένες, εξαλείφοντας το υπερβολικό σμήγμα και ματοποιώντας τέλεια το δέρμα.
Το προϊόν περιέχει 3 τύπους οξέων: AHA οξύ – απολεπίζει το κερατινοποιημένο στρώμα της επιδερμίδας, απομακρύνει τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα και άλλες ακαθαρσίες. BHA οξύ – βοηθά στον καθαρισμό του δέρματος από βαθύτερες υποδόριες ακαθαρσίες και το υπερβολικό σμήγμα στους πόρους, ομαλοποιεί την ισορροπία νερού και λίπους του δέρματος. Το οξύ PHA αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και απολεπίζει απαλά, καταπραΰνει και εξαλείφει τους ερεθισμούς του δέρματος.
Εκτός από 3 τύπους οξέος περιέχουν το πατενταρισμένο σύμπλεγμα Truecica.
Τα κύρια ενεργά συστατικά:
– Εκχύλισμα δέντρου τσαγιού – καταπραΰνει το δέρμα και δρα ως αντισηπτικό, ελέγχει την παραγωγή σμήγματος, αποκαθιστά την ισορροπία νερού-λίπους, βοηθά στην καταπολέμηση της φλεγμονής, της ακμής και άλλων ατελειών του δέρματος.
– Centella Asiatica – έχει αντιφλεγμονώδη και επουλωτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση των ιδιοτήτων φραγμού του δέρματος και στη διατήρηση της υγρασίας, μειώνει την ευαισθησία του δέρματος, μειώνει το πρήξιμο και έχει συσταλτική δράση στα αιμοφόρα αγγεία.
– Εκχύλισμα αψιθιάς – έχει αντιβακτηριδιακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Ομαλοποιεί την ισορροπία νερού-λιπιδίων του δέρματος, αντιμετωπίζει την ακμή.
Επιπλέον πληροφορίες
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος | 0,125 kg |
---|---|
Εταιρίες |
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.