Hei Poa Happy Monoi Oil Tiare Limited Edition 40 Years 100ml

4 in stock

Sku: 3273816532240

14,00 με φ.π.α

Το πολυχρηστικό έλαιο Happy Pure Tahiti Monoi Oil της Hei Poa είναι ιδανικό για το δέρμα, απαραίτητο για τα μαλλιά.

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Quantity:

Το πολυχρηστικό έλαιο Happy Pure Tahiti Monoi Oil της Hei Poa είναι ιδανικό για το δέρμα, απαραίτητο για τα μαλλιά.

To Monoi αποτελεί έναν φυσικό θησαυρό με πολλαπλά οφέλη:

  • περιέχει ουσιώδη στοιχεία, όπως λιπαρά οξέα Ω9 και Ω6, λαυρικό οξύ και τοκοφερόλη
  • προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα
  • προστατεύει τα μαλλιά από την ξηρότητα.

Το μοναδικό μπουκάλι του  Hei Poa Happy Pure Tahiti Monoi Oil με το ενθουδιώδες γραφιστικό στο εξωτερικό και την συναρπαστική μυρωδιά από λουλούδια, φρούτα, ξυλώδεις νότες και βανίλια στο εσωτερικό, υπόσχεται να δώσει στα καλοκαίρια μας νότες εξωτισμού.

Δεν είναι απλώς ένα προϊόν ομορφιάς, είναι και ένα full καλοκαιρινό λάδι που θα σας κάνει απόλυτα Happy.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Το Hei Poa Happy Pure Tahiti Monoi Oil αφήνει στην επιδερμίδα ένα αισθησιακό άρωμα από εξωτικά άνθη Tiara.
  • Είναι ιδανικό για μασάζ, αλλά και για την φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών. ​
  • Δεν περιέχει συντηρητικά και χρωστικές.
  • Μη αλλεργιογόνο.

 

Οδηγίες Χρήσης:

Για χρήση στο σώμα: κάντε απαλό μασάζ σε όλο το σώμα σε στεγνό ή υγρό δέρμα.

Για χρήση στα μαλλιά: κάντε μασάζ σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, αφήστε το για 15-20′, προχωρήστε στο λούσιμο και στη συνέχεια ξεβγάλτε. Εναλλακτικά, εφαρμόστε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών μετά το λούσιμο. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα σε αυτή την περίπτωση.

Το Monoi είναι ένα φυσικό προϊόν πλούσιο σε λιπαρά οξέα, που στερεοποιείται σε θερμοκρασία κάτω των 24°C. Για να απολαμβάνετε πλήρως τα οφέλη του ακόμα και το χειμώνα, αφήστε το μπουκάλι για λίγο κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό και θα επανέλθει στην αρχική του μορφή με όλες τις ιδιότητές του αναλλοίωτες.

Το μεθυστικό, αισθησιακό άρωμα που προσφέρουν τα προϊόντα HEI POA, σας προκαλεί την επιθυμία να ταξιδέψετε νοερά στις παραλίες της Ταϊτής!
Monoï, μία παράδοση αιώνων.

Το Monoï αποτελεί για πάνω από 2.000 χρόνια αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Ταϊτής. Με μεγάλη παράδοση, το Monoï είναι πολύ παραπάνω από ένα καλλυντικό συστατικό. Αρχικά το χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά σε παραδοσιακές τελετουργίες. Πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πολυνήσιων με χρήσεις όπως βρεφικό μασάζ, περιποίηση προσώπου ή ακόμα και ενδυνάμωση των θρυλικών μαλλιών των εξωτικών καλλονών της Ταϊτής.

Υπάρχουν τόσες διαφορετικές συνταγές με λάδι Monoi όσα και τα νησιά της Πολυνησίας. Η γνώση περνάει από γενιά σε γενιά. Υπάρχουν όμως κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ όλων αυτών των συνταγών: ο αλεσμένος καρπός ώριμων καρύδων καθώς και τα φρέσκα ή αποξηραμένα άνθη Tiare, το εμβληματικό λουλούδι της Ταϊτής. 

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να αντιγραφεί το λάδι Monoi. Για να προστατευτεί, το 1992 αναγνωρίστηκε επίσημα η ονομασία προέλευσης διασφαλίζοντας την αυθεντικότητα, την τοπική πολυνησιακή παραγωγή και τη γνησιότητά του.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Brand

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.