Διαφήμιση

Εάν είσαι beauty influencer, έχεις κανάλι στο Youtube, blog ή απλώς έναν δυναμικό λογαριασμό στο Instagram, το Affiliate Πρόγραμμα του All About Beauty είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις χρήματα, ενώ εσύ απλώς κάνεις share!

Μπες κι εσύ στο Πρόγραμμα, δημιούργησε custom affiliate links και θα ανταμειφθείς όταν το κοινό σου αγοράσει τις προτάσεις που του κάνεις. Το να εγγραφείς είναι μία πραγματικά απλή διαδικασία που δεν κοστίζει απολύτως τίποτα! Aπό τη στιγμή που θα εγκριθεί το αίτημά σου, θα μπορείς να αρχίσεις να κερδίζεις άμεσα.

Για να εγγραφείς στο Affiliate πρόγραμμα, ακολούθησε το link εδώ

Για να κάνετε είσοδο στο Affiliate Σύστημα, ακολουθήστε το link εδώ

Για να δείτε το περιβάλλον του Affiliate Συστήματος, ακολουθήστε το link εδώ

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Τα προσωπικά σου δεδομένα, θα τύχουν επεξεργασίας τηρούμενων των επιταγών του 679/2016 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR), συλλέγονται κατόπιν ρητής συγκατάθεσής σας, θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες ενημέρωσης, επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας, κατόπιν υποβολής αιτήματος/ερώτησής σου μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας, για θέματα σχετικά με την λειτουργία της σελίδας και τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες. Προς εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού τα δεδομένα θα αποθηκευτούν από την All About Beauty -Υπεύθυνος επεξεργασίας, για χρονικό διάστημα 1 έτους, και δεν θα διαβιβαστούν από την Υπεύθυνο επεξεργασίας περαιτέρω σε αποδέκτες, για την επίτευξη του ως άνω νόμιμου σκοπού

Για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων και τα δικαιώματά σου, μπορείς υποβάλλεις αίτημα στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: [email protected]. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες, που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.